Catering-palvelut

 

Onnistuneen tapahtuman kruunaa hyvin suunnitellut tarjoilut. Catering-palvelut suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta kokonaisuudesta saadaan hyvä – menun sovittaminen onnistuu niin tapahtuman teemaan kuin tilaavan yrityksen brändiä tukevaksi. Laadun takaa alalleen intohimoiset tekijät sekä tarkka valikoima tuoreita raaka-aineita.

 

Tapahtumien catering -palvelut ovat myös paljon muuta herkullisten makuelämysten lisäksi. Monen vuoden kokemus vastaavien tilaisuuksien toteuttamisesta on muokannut Loisto Catering Oy:sta joustavan ja varman kumppanin tapahtuma-alalle. Yllättävien tilanteiden sattuessa ei mene sormi suuhun, vaan asia hoidetaan ammattitaitoisesti.

 

Loisto Catering Oy lyhyesti

 

Loisto on ruoanlaiton klassisia perinteitä kunnioittava, mutta samalla innovatiivinen ja moderni catering-yritys. Olemme työhistoriamme aikana palvelleet ja laittaneet ruokaa yli 500 000 tyytyväiselle asiakkaalle ja omaammekin alan parhaan tietotaidon. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja näemme jokaisen juhlan mahdollisuutena todistaa osaamistamme ja luoda ainutkertaiset puitteet kaikenkokoisille tilaisuuksille. Loisto Catering tarjoaa makuhermoja hiveleviä elämyksiä, jotka muistetaan.

 

TARJOUSPYYNTÖÖN

Tutustu työnäytteisiin:

Palvelun tuottavat yhteistyössä:

koko-logot-201604-_loisto koko-logot-201604-_magnumlive koko-logot-201604-_niemi koko-logot-201604-_pixmill koko-logot-201604-_securitas koko-logot-201604-_rmc koko-logot-201604-_stopteltat