Räätälöityä palvelua tapahtumiin

 

Niemi® Tapahtumapalvelut on apunasi tapahtuman joka käänteessä, oli kyse sitten messu- ja tapahtumarakentamisesta, toimitusten koordinointi- ja huolintapalveluista tai apukäsistä osastollesi.

 

Tapahtumapalveluiden asiantuntijana tarjoamme tapahtumajärjestäjille ja näytteilleasettajille kaikki tapahtumiin ja messuihin liittyvät logistiset palvelut. Saat meiltä kaikki tarvittavat palvelut kuljetuksista ja varastoinneista aina henkilö- ja nostopalveluihin.

 

Niemellä on vahva kokemus tapahtumista, joissa olemme hoitaneet erilaisia kuljetus-, asennus- ja rakentamistehtäviä, kuten esimerkiksi lehdistökeskusten ja VIP-tilojen rakentaminen. Olemme vastanneet myös esimerkiksi kaluste-, TV- ja tietokoneasennuksista sekä joukkueiden varustekuljetuksista.

 

Varastoimme tapahtumissa pakkaustarvikkeet, tyhjät laatikot, esitteet ja tuotteet. Toimitamme jaettavat ja myytävät tuotteet osastoille sopimuksen mukaan. Halutessasi täydennämme esimerkiksi esitetelineet tai kylmäaltaat. Monitaitoinen henkilökuntamme avustaa osastoilla erilaisissa tehtävissä, vaikkapa jakamalla tuotteita tai täyttämällä ilmapalloja, aina tarpeiden mukaan.

 

Esimerkkejä palveluistamme:

 

  • Tapahtuma- ja messurakentaminen
  • Varastointi- ja henkilöpalvelut
  • Osastojen mittaus ja kalustaminen
  • Messumattojen asennus
  • Tapahtumiin liittyvät nosto- ja trukkipalvelut
  • Toimitusten koordinointi
  • Tapahtumanaikaiset tukipalvelut, esim. varastojen täydennykset
  • Huolintapalvelut ja tullauspalvelut eri puolille maailmaa

 

Niemi® Muuttaa Kaiken

 

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet logistiikka-, tapahtuma- ja messupalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 29 000 muuttoa ja noin 53 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1300 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tapahtumapalvelut-yksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä.

 

TARJOUSPYYNTÖÖN

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Tutustu työnäytteisiin:

Naisten Kymppi

Palvelun tuottavat yhteistyössä:

koko-logot-201604-_loisto koko-logot-201604-_magnumlive koko-logot-201604-_niemi koko-logot-201604-_pixmill koko-logot-201604-_securitas koko-logot-201604-_rmc koko-logot-201604-_stopteltat