Tulosteet ja painotuotteet

 

Pixmill on laadukkaiden suurkuvatulosteiden ja painotuotteiden innovatiivinen toteuttaja. Tarvitsitpa sitten brändisi mukaan räätälöityjä jättijulisteita, maisema-, kuva- tai vinyylitapetteja, ikkuna– tai autoteippauksia, banderolleja, tarrakirjaimia tai –numeroita, suojakalvoja, julisteita tai roll upeja, löydät tarvitsemasi tuloste- ja painotuotteidemme kattavasta valikoimasta.

 

Palveluitamme ovat:

 

  • Tulosteet
  • Myymäläratkaisut
  • Tila- ja sisustusratkaisut
  • Messut ja tapahtumat
  • Ulkomainonta
  • Mainosteippaukset ja tarrat

 

Visuaaliset ratkaisut

 

Halusitpa yrityksesi näkyvän sitten ulkona tai sisällä, messuilla ja tapahtumissa tai lisätä myymäläsi houkuttelevuutta uudella visuaalisella ilmeellä, PixMill tarjoaa sinulle alan tehokkaimmat ratkaisut.

 

Messut ja tapahtumat ovat tärkeä osa brändinäkyvyyttä ja ne tarjoavat oivallisen keinon uusien asiakkaiden ja yhteistyökumppanien hankkimiseen. Kuten muussakin visuaalisessa mainonnassa, myös messuilla ja tapahtumissa oikein toteutettu lopputulos erottaa jyvät akanoista. Näyttävä messuosasto herättää ihmisten mielenkiinnon ja vahvistaa yrityksesi tai tuotteesi imagoa. Erilaisissa tapahtumissa voit puolestaan välittää haluamaasi viestiä esimerkiksi näyttävien banderollien tai beach flagien avulla. Me PixMillillä autamme sinua aidosti tehokkaan messu- ja tapahtumamarkkinoinnin visuaalisissa toteutuksissa.

 

 

TARJOUSPYYNTÖÖN

Tutustu työnäytteisiin:

Palvelun tuottavat yhteistyössä:

  koko-logot-201604-_loisto koko-logot-201604-_magnumlive koko-logot-201604-_niemi koko-logot-201604-_pixmill koko-logot-201604-_securitas koko-logot-201604-_rmc koko-logot-201604-_stopteltat