Tulosteet ja painotuotteet

 

Pixmill toteuttaa laadukkaat suurkuvaratkaisut ja painotuotteet brändisi mukaisesti. Tarvitsitpa sitten jättijulisteita, maisema-, kuva- tai vinyylitapetteja, ikkuna-tai autoteippauksia, banderolleja, tarrakirjaimia tai tarranumeroita, suojakalvoja, julisteita tai roll upeja, löydät tarvitsemasi tuotteet kattavasta valikoimastamme.

 

Pixmill on osa PunaMustaa, joka tarjoaa yritysnäkyvyyden ratkaisut painotuotteista graafiseen suunnitteluun ja digitaalisiin palveluihin. Saatavilla ovat myös monipuoliset digitaaliset näytöt hallintaohjelmistoineen esimerkiksi tapahtumiin ja messuille.

 

Palveluitamme ovat:

 

  • Tulosteet
  • Myymäläratkaisut
  • Tila- ja sisustusratkaisut
  • Messujen ja tapahtumien visuaalinen toteutus
  • Ulkomainonta
  • Mainosteippaukset ja tarrat

 

Suurkuvaratkaisuilla brändisi saa näkyvyyttä

 

Halusitpa yrityksesi näkyvän sitten ulkona tai sisällä, messuilla ja tapahtumissa tai lisätä myymäläsi houkuttelevuutta uudella visuaalisella ilmeellä, PixMill tarjoaa sinulle alan tehokkaimmat ratkaisut.

 

PixMill tarjoaa sinulle tehokkaat ratkaisut, halusit yrityksesi näkyvän sitten ulkona tai sisällä, messuilla ja tapahtumissa tai lisätä myymäläsi houkuttelevuutta uudella visuaalisella ilmeellä.

 

Messut ja tapahtumat tarjoavat loistavan mahdollisuuden tuoda brändiäsi esiin. Oikein toteutettu messu- ja tapahtumanäkyvyys auttaa yritystäsi erottumaan herättäen ihmisten mielenkiinnon ja vahvistaen brändiäsi.

 

Me PixMillillä tarjoamme sinulle tehokkaan messu- ja tapahtumamarkkinoinnin visuaalisen toteutuksen esimerkiksi roll upein, banderollein, beach flagein ja digitaalisin näytöin.

 

 

TARJOUSPYYNTÖÖN

Tutustu työnäytteisiin:

Palvelun tuottavat yhteistyössä:

koko-logot-201604-_loisto koko-logot-201604-_magnumlive koko-logot-201604-_niemi koko-logot-201604-_pixmill koko-logot-201604-_securitas koko-logot-201604-_rmc koko-logot-201604-_stopteltat