Teltat ja tapahtumarakenteet

 

 

Tapahtumateltalla luodaan näyttävä ja hallittu tila täysin sijainnista riippumatta. Näitä siirreltäviä rakenteita käytetään isoimmissa yleisötapahtumissa ympäri maata festivaaleista erilaisiin yritystapahtumiin. Koko Tapahtuman Stopteltat Oy:n oma telttakapasiteetti on noin 50 000 neliömetriä. Heidän on mahdollista kattaa todella suuriakin tilaisuuksia. Suurten tapahtumatelttojen lisäksi saatavilla on pienempiä telttoja asiakkaan tarpeen mukaisesti. Pitkä kokemus alalta sekä markkinajohtajan asema takaa laadukkaan toimitusketjun rakennuksesta purkuun.

 

Stopteltat Oy lyhyesti

 

Stopteltat Oy on täyden palvelun juhlatalo. Olemme joka vuosi mukana yli 500:ssa tilaisuudessa perhejuhlista suurtapahtumiin. Markkinajohtajan kokemuksella palvelemme niin yrityksiä, tapahtumanjärjestäjiä kuin yksityishenkilöitäkin. Telttojen lisäksi vuokraamme myös kalusteita.

 

Huolehdimme tilaisuudellesi upeat puitteet, jotka kuljetetaan paikalle, pystytetään ja kalustetaan sovitusti, ja tapahtuman jälkeen puretaan siististi.

 

TARJOUSPYYNTÖÖN

Tutustu työnäytteisiin:

Palvelun tuottavat yhteistyössä:

koko-logot-201604-_loisto koko-logot-201604-_magnumlive koko-logot-201604-_niemi koko-logot-201604-_pixmill koko-logot-201604-_securitas koko-logot-201604-_rmc koko-logot-201604-_stopteltat